Biztosítások, hitelek intézése

A hitelfelvétel napjainkban egyre bonyolultabb. Szinte minden bank és hitelintézet más feltételeket szab, amelyek között eligazodni szinte lehetetlen. Sokszor a kiválasztott bank sem nyújt teljes körű információt az ügyfélnek a hitel feltételeiről. Pedig a legfontosabb követelmény, hogy olyan hitelt kapjunk, amit majd gond nélkül tudunk törleszteni.

Mi megkeressük Önnek azt a bankot, ahol a legjobb hitelt tudja felvenni igényeihez és lehetőségeihez mérten.

Lakásvásárlási hitelek, személyi kölcsönök és szabadon felhasználható hitelek, adósságrendező hitelek szerepelnek a kínálatunkban.

Biztosítások esetén sokan a legolcsóbb megoldást keresik, de ne feledjük, azért kötünk biztosítást, hogy értékeink, szeretteink, életünk biztonságban legyenek. Az olcsó biztosítás megkötése után lehet, hogy senki sem fog törődni a szerződés fennállása alatt felmerülő problémákkal. A nálunk megkötött szerződések teljeskörű ellátását, kárrendezését vállajuk, amíg a biztosítás él.

Életbiztosítások, vagyonbiztosítások, gépjárműbiztosítások, utasbiztosítások, felelőségbiztosítások, betegségbiztosítások és balesetbiztosítások teljes skáláját kínáljuk.

 

 

Elérhetőség

Judita Petrufová Ing. - J.P.Press

Veľké Blahovo
93001

0911665552

Hitelt, biztosítást szeretnék

Dreamhouse © 2012-2020 Všetky práva vyhradené.