Rólam

Petruf Judit vagyok, közgazdász szakon végeztem főiskolai tanulmányaimat. Férjnél vagyok és van két nagy fiam, akik már önálló életüket élik. Dunaszerdahely mellett kertes családi házunkban lakom.

Szakmai oldalam

Immár nyolc éve foglalkozom ingatlanok adásvételével és nagyon szeretem ezt a munkát. Először egy egészországos ingatlanhálózat munkatársaként dolgoztam, ahol annak rendje-módja szerint beledobtak a mélyvízbe, de tudásomat nemcsak ennek köszönhetem. Igyekszem állandóan fejlődni, iskolázásokra, előadásokra járok, online képzéseken veszek részt.

Három éve úgy döntöttem, tudásomat saját ingatlanközvetítő irodámban fogom kamatoztatni, melynek a Dream House (Álom otthon) nevet adtam.Önállóan dolgozom, de nem mindig egyedül. A cél érdekében, ami, természetesen, az adott ingatlan mielőbbi és jó áron történő értékesítése, együtt dolgozom több ingatlanos kollégával, értékbecslővel, földmérővel, illetve hitel- és biztosítási tanácsadókkal, miközben ezen utolsó téren magam is aktívan képzem. Munkámat egy ügyvédi iroda is segíti.

Az Ingatlan - únió (Realitná únia) tagja vagyok, ami Szlovákiában a nívót képviseli. Ez a tagság előnyei mellett kötelezettségekkel is jár: a tagok erkölcsi kódex alapján dolgoznak, amely kizárja a becstelen eljárást a megbízókkal, ügyfelekkel illetve kollégákkal szemben.

Mitől vagyok elégedett?

Aki ismer, tudja, nem vagyok ideges természet. De nem volt ez mindig így.  Amikor az irodaláncnál dolgoztam, nem voltam mindig elégedett a teljesítményemmel, visszahúzott a tapasztalatlanság, a segítőkészség hiánya és az állandó nyomás - versengés, ami alatt munkára voltunk kényszerítve.  Próba - tévedés, eleinte nem nagyon élveztem a munkát. Viszont az első sikerekkel és az ügyfelek  örömével, melyet a jól megkötött üzlet okozott, egyre nőtt az elhivatottságom. Rájöttem, hogy az, amiben valóban az örömöm lelem, nem más, mint hogy segítek az embereknek.

Aktívan dolgozom, minden találkozást élvezek, rájöttem, ez az én utam, mégpedig egy nem túl nagyrabecsült és nehéz szakmában. De úgy dolgozhatok, hogy érzem, segítek. Látni és élvezni ügyfeleim elégedettségét és örömét - megfizethetetlen érzés.


 

Fontosnak tartom, hogy ne csak azoknak segítsek, akikkel mindennapos kapcsolatba kerülök, hanem szebbé tegyem ismeretlen emberek (főleg gyermekek) nehéz napjait is. Ezért támogatom rendszeresen a Piros orr ( Červený nos Clowndoctors ) polgári társulás munkáját.

Elérhetőség

Judita Petrufová Ing. - J.P.Press

Veľké Blahovo
93001

0911665552

Dreamhouse © 2012-2019 Všetky práva vyhradené.